Želite volontirati?
14. studenoga 2023.
Origami radionica u Studentskom gradu
23. studenoga 2023.

Volonterska nagrada “Gordana Jelić” 2023. – Prijavite svoje kandidate!

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ je danas objavila Javni poziv za prijavu kandidata za godišnju volontersku nagradu „Gordana Jelić“ za 2023. godinu.

Udruga poziva sve pravne i fizičke osobe iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine da prijave svoje kandidate – osobe koje svakodnevno svojim djelima svjedoče i dokazuju ljubav prema bližnjima u potrebi.

Detaljnije informacije o pravilima i proceduri prijave kandidata, kao i obrazac za prijavu kandidata, pronađite na službenoj stranici Udruge https://www.pomozimozajedno.com/natjecaji te stranici Lokalnog volonterskog centra Udruge „Pomozimo zajedno” https://pomozimozajedno.hr/volontiranje/volonterska-nagrada-gordana-jelic/.

Rok za podnošenje prijava je petak, 1. prosinca, 2023. godine.

Imena najboljeg volontera/volonterke u Republici Hrvatskoj i najboljeg volontera/volonterke u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu bit će obavljena u utorak, 5. prosinca, na Međunarodni dan volontera.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ osnivač je Lokalnog volonterskog centra „Pomozimo zajedno“, a aktivnost izrade i dodjele nagrade provodi se u sklopu istoimenog projekta kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *