Radni sastanak s partnerima
20. rujna 2022.
Pridruži nam se na kreativnim radionicama ?
28. rujna 2022.

Sudjelovanje na ESS treningu

Humanitarna udruga ‘fra Mladen Hrkać’ još je jednom bila u prilici unaprijediti vlastite organizacijske i stručne kapacitete sudjelovanjem djelatnika Udruge na trodnevnom NET nacionalnom treningu ‘Povećanje kvalitete u ESS projektima’ koji se održao u Čakovcu od 19. do 22. 9. 2022., u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Udruga je nositelj oznake kvalitete u programu Europskih snaga solidarnosti i provodi ESS projekte od 2021. godine. Na ovom je treningu 18 sudionika iz 17 organizacija iz cijele Hrvatske dobilo vrijedne informacije i alate za povećanje kvalitete provedbe sadašnjih i budućih projekata u okviru programa Europskih snaga solidarnosti. Ovo je bila prilika za razmjenu iskustva te učenje o primjerima dobre prakse u provedbi projekata.

Svrha treninga ‘Povećanje kvalitete u ESS projektima’ u skladu je s ciljevima Udruge koja želi pružati što efikasnije socijalne usluge što većem broju ljudi kojima su potrebne, u čemu joj pomažu domaći volonteri od samog početka rada. Njihov povremeni angažman dragocjena je podrška u provedbi solidarnih aktivnosti i jedan od temelja razvoja Udruge.

Sada, zajedno s međunarodnim volonterima, doprinose stvaranju još dinamičnijeg, angažiranijeg i inovativnijeg okruženje Udruge.

Zato je jedan od prioriteta Udruge i pružiti vrhunsko volontersko iskustvo svima koji su zainteresirani pokloniti svoje vrijeme i rad onima kojima je pomoć najpotrebnija, omogućiti volonterima stjecanje, znanja i vještina, i time ih osnažiti da postanu aktivni građani i budući nositelji razvoja društva.

Više informacija na web-u Europskih snaga solidarnosti:

https://www.europskesnagesolidarnosti.hr/hr/novosti/organizacije-posvetile-tri-dana-kvaliteti-projekata-programa-europske-snage-solidarnosti/

#humh #pomozimozajedno

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *