Objavljen poziv za prijavu kandidata/kandidatkinja za dodjelu Državne nagrade za volontiranje u 2022. godini
21. listopada 2022.
DOBITNICI NAGRADE „GORDANA JELIĆ“ KROZ GODINE – OSVRT TANJE BABIĆ KAO NAJBOLJE VOLONTERKE U BIH U 2018. GODINI
4. studenoga 2022.

Prijavite svoje kandidate/kandidatkinje za volontersku nagradu „Gordana Jelić“ za 2022. godinu

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ je danas objavila Javni poziv za prijavu kandidata za godišnju volontersku nagradu „Gordana Jelić“ za 2022. godinu.

Volonterska nagrada „Gordana Jelić“ se dodjeljuje već petu godinu za redom s ciljem podizanja svijesti o značenju i vrijednosti volontiranja kao dobrovoljne aktivnosti koja pozitivno utječe na kvalitetu života pojedinca i zajednice u cijelosti, ali i na osobni i profesionalni razvoj volontera, što u konačnici doprinosi razvoju solidarnijeg i humanijeg društva.

Udruga poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine da prijave osobe za koje smatraju da zaslužuju nositi titulu najboljeg volontera/volonterke u Republici Hrvatskoj i najboljeg volontera/volonterke u Bosni i Hercegovini.

Sve o uvjetima, pravilima i proceduri prijave kandidata, kao i obrazac za prijavu kandidata, pronađite na službenoj stranici Udruge – http://humh.hr/natjecaji.asp te stranici Lokalnog volonterskog centra Udruge „Pomozim zajedno“ https://pomozimozajedno.hr/volontiranje/volonterska-nagrada-gordana-jelic/.

Rok za podnošenje prijava je ponedjeljak, 28. studenoga, 2022. godine.

Imena dobitnika ovog vrijednog volonterskog priznanja za 2022. godinu bit će obavljena u ponedjeljak, 5. prosinca, na Međunarodni dan volontera.

Humanitarna udruga „fra Mladen Hrkać“ osnivač je Lokalnog volonterskog centra „Pomozimo zajedno“, a aktivnost izrade i dodjele nagrade provodi se u sklopu istoimenog projekta kojeg sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *