Humanitarna udruga “fra Mladen Hrkać”
24. svibnja 2022.
Učenički dom Marija Jambrišak
3. rujna 2021.

Udruga Prostor emancipacije

 

Centar za roditelje Klubko provodi projekt besplatne podrške trudnicama, njihovim partnerima i novim roditeljima u prvoj godini s bebom. Projekt se provodi online, a sastoji se od radionica, pričaonica i savjetovanja za roditelje, te objava u facebook grupi projekta u kojoj (budućim) roditeljima dijelimo naše sadržaje, sadržaje naših suradnika i druge korisne informacije, riječi podrške i kroz koju najavljujemo besplatne aktivnosti.

Cilj nam je stvoriti mrežu besplatne podrške dostupne svim novim roditeljima kako bismo osnaživali njihove roditeljske kompetencije i njihovo samopouzdanje, informirali ih o njihovim pravima kao i pravima djece, podržali ih u izazovnim trenucima kroz koje prolaze u prvoj godini s bebom. Projekt se provodi drugu godinu, u protekloj godini grupa je okupljala preko 1700 roditelja, održavana su besplatna savjetovanja i pričaonice, a od ove godine organiziramo i besplatne radionice.

Popis aktivnosti i više o samom projektu možete pronaći na http://www.klubko.hr/klupko-podrske/

Pozivamo zainteresirane volontere koji mogu i žele roditeljima pružiti savjetovanje, podršku, edukaciju kroz online susret ili putem pisanih objava da nam se jave. Dobrodošli su stručnjaci različitih pomagačkih profesija, medicinski stručnjaci, pravnici, nutricionisti i svi drugi koji imaju znanje korisno za roditelje i njihove bebe. Također su dobrodošli studenti završnih godina koji mogu doprinijeti kroz pisane materijale.

 

Kontakt:

Udruga Prostor emancipacije

(Centar za roditelje Klubko)

Nodilova 18, Zagreb

PRIJAVE ZA VOLONTIRANJE slati na info@klubko.hr

osobe za kontakt: Barbara Perasović Cigrovski, Ivana Habuš Kraljević